‘Aan de Keukentafel’: Wanneer heb je prediabetes en hoe los je het op.

Ben jij ook bang dat je diabetes zou kunnen krijgen, omdat je gewicht en taille-omvang te hoog zijn? Overgewicht is inderdaad een risico-factor. In mijn nieuwsbrief/blog leg ik alles hierover uit en zet het ook in perspectief. En ik geef meteen een aantal tips om prediabetes om te keren. Van de term 'insuline-resistentie' heb je misschien ook wel eens gehoord. Lees maar mee.

De andere onderwerpen in deze nieuwsbrief: Nieuwe logo's bij de houdbaarheidsdatum op verpakkingen, en een Onderzoek naar de effectiviteit van de BGN-gewichtsconsulent.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen.

In het e-book kun je dit testje doen: Kan jouw lichaam goed met koolhydraten omgaan? En je vindt er een eettype-testje. Leuk! Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

insuline resistentie glucose koolhydraten afvallen