Olijf Voedingsadvies | Gezond en blijvend afvallen
Elke oorzaak van overgewicht heeft een eigen oplossing

Vrouwen in de overgang kunnen met goede voeding en leefstijl sneller en makkelijker door de overgang komen. Met minder lichamelijke klachten en minder overgewicht. Ook kun je leefstijl inzetten ter preventie van chronische ziekten. Want een vrouw in en na de overgang raakt hiervoor minder voor beschermd. Dat komt omdat de beschermende werking van oestrogeen afneemt. Van dit hormoon ga je namelijk minder aanmaken.

Wil je meer weten over de overgang? Stuur dan een mailtje en je ontvangt een speciaal e-book van Olijf Voedingsadvies hierover. Doe het testje en je weet of je in de overgang zit. Je leest over wat er gebeurt met je hormonen, de klachten en hoe ik je kan helpen makkelijker door de overgang te komen.

Onderstaande artikelen geven je ook meer informatie over de voeding en leefstijl in de overgang. (in oprichting, wordt aan gewerkt)

soja soya

soja of sonee? Zijn sojaproducten veilig?

Door Annette | 16 mei 2019
Notice: Undefined index: wwsgd_visits in /customers/b/f/c/olijfvoedingsadvies.nl/httpd.www/wp-content/plugins/what-would-seth-godin-do/what_would_seth_godin_do.php on line 192

Hai, vind hier je eerste stap naar gezond eten, een fit gevoel of blijvend afvallen. Ontvang ook het e-book ‘Afvallen’ met tips, tricks en 2 recepten. Bedankt voor je bezoek! Groetjes, Annette Voor vrouwen in de overgang kan het behulpzaam zijn om te zorgen voor voldoende fyto-oestrogenen uit voeding. Dit kan de hormoonbalans positief beïnvloeden.…