Coaching Grip op Eetgedrag - Coaching bij emotie-eten

Veel emotie- of verleidings-eters gaan steeds opnieuw op dieet. Voor de kortere termijn is dit wel vol te houden, maar op de langere termijn wordt het een strijd. Je vraagt je af: Waarom kan ik 'de knop' maar niet omzetten? Waarom beland ik steeds weer met die zak chips of chocola op de bank? Als ik uit mijn werk naar huis fiets, weet ik al dat die fles wijn open gaat. Uiteindelijk voel je je niet veel beter na al dat eten en is de moed nog verder in de schoenen gezakt. Maar dat is helemaal niet nodig. Want ook jij kunt weer tevreden en blij met jezelf worden.

 

Grip op eetgedrag

Eetgewoontes veranderen

Wat levert het je op

Het programma

Ik kan je met dit programma helpen als je meer eet, snoept of snaait dan je eigenlijk wilt. Je wilt de nadruk niet alleen leggen op 'wat en wanneer', maar juist op 'waarom' je eet. Wil je meteen een afspraak maken voor de gratis intake? Dan kun je het werkboek bij de 8 consulten inzien en kijken of we een goede match zijn. Het is een unieke methode, die een ander licht werpt op voeding en gewicht. En dit vanuit een hele andere invalshoek benadert, dan je gewend bent.

Herken je jezelf niet in dit programma en wil jij gewoon weten hoe je kunt afvallen? Volg dan de begeleiding Voeding en Gewicht. Herken je jezelf in beide programma's, dan kan daaruit een persoonlijke route worden samengesteld.

Veel aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk.

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels

Gezond Afvallen met de Richtlijnen Goede Voeding - 15 jaar ervaring

Vraag jouw menu op!