Zit ik in de overgang?

Hoe weet je eigenlijk of je in de overgang zit? Deze vraag wordt mij nog al eens gesteld. Ik heb daarom een gratis document gemaakt waarin je een testje kunt doen, zodat je weet of je in de overgang zit. Het beschrijft de overgang in vogelvlucht. En geeft ook enkele tips over deze levensfase.

overgang

Je vindt er dus het overgangstestje, en verder: wat je kunt verwachten in de overgang, een tijdlijn van de fases, klachten in en na de overgang, info over het slikken van de pil, het meten van bloedwaardes, info over schommelende hormonen en wat je kunt doen bij overgangsklachten.

Wil je hier meer over weten, vraag dan het document even op. Ik help je daarnaast graag met goede voeding en leefstijl door de overgang. Dit verkort de periode van klachten of deze worden minder hevig. En het is preventief ter voorkoming van ouderdomsziektes. Na de overgang raken wij hier minder voor beschermd, vanwege de daling van ons oestrogeen.

Tip: Voeg info@olijfvoedingsadvies.nl toe aan je adresboek, zodat het e-book niet in de spam belandt.