Ervaringen

ervaringen, testimonials, review

ervaringen, testimonials, review

ervaringen, testimonials, review

Bas, 33 jaar: Annette biedt een fijne plek om kwetsbaar te zijn en heeft mij geholpen om de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb door de goede begeleiding precies gevonden wat ik nodig had!

Mélanie, 41 jaar: Dankzij Annette, haar deskundigheid en oprechte aandacht, heb ik mijn emotie-eten eindelijk onder controle. Na een jarenlange strijd, was ik in het begin wat sceptisch over mijn kansen tot overwinning. Maar het is ons gelukt door het focus op mijn emoties en gevoel te leggen, in plaats van op calorieën en diëten. Een ware openbaring wat mij betreft. En het allermooiste: de positieve effecten daarvan ervaar ik niet alleen rondom het eten, maar in alles. Merci Annette! (N.B. Deze dino staat thuis in de keuken als reminder. Ik leef niet in de oertijd en hoef dus geen reserve eten op te bouwen.)

Ingeborg, 55 jaar: Met de hulp van Annette heb ik een beter eetpatroon gekregen en ben ik daardoor flink afgevallen en is mijn cholesterol aanzienlijk gedaald. Waar ik heel blij mee ben. Annette heeft een luisterend oor en geeft goede eetadviezen, waardoor ik mij nu beter in mijn vel voel zitten. Ik was heel blij met de afspraken bij haar en kan indien nodig altijd weer een beroep op haar doen.

Annemarie, 38 jaar: Voor nu ben ik o.k. met mijn gewicht. En vooral ook met het grotere gevoel van controle op mijn eetpatroon sinds ik bij jou ben geweest. Ik wil je heel erg bedanken voor de fijne gesprekken en waardevolle (hoofd) adviezen. Het heeft mij heel erg geholpen.

ervaringen, testimonials, review

Dineke, 61 jaar: Annette heeft goed geluisterd naar wat ik zei en kwam daar steeds op terug waardoor ik bewuster naar mijn eetgevoel ben gaan kijken. Ik kreeg fijne en leuke tips over eten en snoepen. Bewegen hoefde niet extreem, maar wel consequent. Ook heb ik geleerd niet zo krampachtig met vet om te gaan, maar juist te letten op de verborgen suikers. Het waren zo veel kleine dingen, die makkelijk een groot verschil bleken te maken, elke week een aantal onsjes er af, steeds opnieuw.

ervaringen, testimonials, review

ervaringen, testimonials, review

Liesbeth, 50 jaar: Met Annettes adviezen bleek ik zonder veel inspanning makkelijk af te vallen. Ze is niet veroordelend en wel vasthoudend, geeft persoonlijke aandacht en is oprecht betrokken. Ook heeft ze veel aandacht voor de eetpsychologie. De combi is fantastisch.

 

 

Angelina, 40 jaar: Soms denkje een heel gebalanceerd voedingspatroon te hebben en dan blijkt er na bloeddonatie toch ergens een tekort van te zijn, waardoor je een jaar geen bloed mag geven. Het is vervelend om op de reservebank te zitten, dus samen met Annette gekeken hoe ik mijn dieet zo kan aanpassen dat ik gevarieerd eet en de benodigde (en soms wat extra) vitaminen en mineralen binnen krijg. Annette zorgt voor goede documentatie, communiceert duidelijk over de ziektekostenvergoeding en weet je enthousiast te maken voor gezond, gevarieerd en vooral lekker eten!

Alita, 56 jaar: Bij Olijf Voedingsadvies krijg je begeleiding op maat. Je bent geen nummer. Annet kijkt naar jou met al je behoeften, valkuilen, werk- en thuissituatie. Annet haalt alles voor je uit de kast. Je merkt aan alles dat ze haar baan super leuk vindt. Annet oordeelt niet. Ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, je voelt dat ze naast je staat en het maximale voor jou als klant eruit wil halen. Bij Annet mag je gewoon mens zijn met je eigen zwakheden. Zij kijkt altijd naar een positieve oplossing. Consulten zijn heel waardevol en ook nog gezellig.

Lenke

Lenke, 47 jaar: Ik moest echt afvallen, maar was bang dat ik veel van mijn gewoontes moest veranderen. Annette paste haar plan helemaal op mijn situatie aan, zodat het geen opgave was om me eraan te houden. Ook mijn gezin leed er niet onder en met twee tieners vond ik dat erg belangrijk! Soms had ik begrip nodig en soms een standje of aanmoediging; dat voelde ze perfect aan. Ik heb Annette nu niet meer nodig, dat is toch het beste argument dat ik kan geven?

ervaringen, testimonials, review

Dirma, 52 jaar: Ik had al een paar keer een poging tot afvallen gedaan om daarna weer net zo hard aan te komen. Van Annette mocht ik zelfs meer eten dan ik deed. Een aantal ‘slechte’ producten heb ik vervangen door betere en het ging als een speer! Ik had geen honger en ik heb het niet als een dieet gezien. Ik ben ook meer gaan bewegen door elke avond een wandeling te maken of een stuk te fietsen. Altijd kwam ik weer gemotiveerd bij Annette vandaan. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en ik blijf gewoon op gewicht.

Laura, 24 jaar: Ik wilde graag afvallen, maar ik wist niet meer wat nu wel en niet gezond was, doordat je overal andere dingen leest. Annette heeft me duidelijk gemaakt welke keuzes ik het beste kan maken en heeft daarbij ook goed gekeken naar mijn situatie: steeds wisselende werktijden en een hoop dat ik niet lust. Ik voel me nu een stuk beter en fitter, en mijn kleding is nu twee maten kleiner. Ze brengt het heel erg leuk, we hebben ook een hoop gelachen en dat vind ik ook heel belangrijk!

ervaringen, testimonials, review

Jos, 45 jaar: Annette is heel reëel. Ze kijkt naar mijn persoon en past daar haar advies op aan. Natuurlijk geeft ze aan wat wel en niet goed is, maar ze snapt erg goed dat sommige dingen voor mij, met een drukke baan en een druk gezin, anders werken dan voor een ander. En daarmee beklijft wat ze zegt makkelijker.

Nel, 57 jaar: De contacten met Annette waren voor mij écht de stok achter de deur. Ging het goed, dan gaf Annette me positieve feedback. Ging het eens wat minder, dan hielp ze me om op een realistische manier mijn voedings- en beweegpatroon aan te passen. Het lukt me om blijvend 10 kg af te vallen. Natuurlijk vraag het discipline, maar in de praktijk is het heel goed uitvoerbaar.

ervaringen, testimonials, review

Ineke, 60 jaar: Al na ons eerste gesprek had ik het idee dat Annette precies begreep waar het bij mij fout ging. De gezondere eetgewoontes zitten in mijn systeem en ik ben ervan overtuigd dat ik nu met een grote boog om mijn oude valkuilen kan heen lopen.

ervaringen, testimonials, review

Saskia, 21 jaar: Toen ik met de analyse van Annette aan de slag ging voelde ik me na een week al een stuk beter en energieker.

ervaringen, testimonials, review

Herbert, 42 jaar: De analyse van Annette is uitgebreid en prettig. Het doornemen van mijn eetpatroon legde direct de kwetsbare momenten en verkeerde eetgewoonten bloot. Met een heel persoonlijke aanpak heb ik die zonder veel moeite kunnen veranderen.

ervaringen, testimonials, review

Anita, 45 jaar: Annette reikte mij handvatten aan waar ik de rest van mijn leven wat aan ga hebben.

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels

Gezond Afvallen met de Richtlijnen Goede Voeding - 15 jaar ervaring

Vraag jouw menu op!