Gratis intake voor voedingsadvies bij afvallen

Wil je graag afvallen of voedingsadvies? Ik werk met een gratis intake. We maken een afspraak van 30 minuten. Daarin nemen we jouw hulpvraag door en we doen een uitgebreide lichaamsmeting.

Denk je na de gratis intake dat ik niet de juiste persoon voor jou ben of je weet het nog niet? Dan even goede vrienden. Je gaat sowieso met de gegevens van de lichaamsmeting en nieuwe inspiratie naar huis.

Ik wil de gratis intake aanvragen

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Tip: Voeg info@olijfvoedingsadvies.nl toe aan je adresboek, zodat mijn reactie niet in de spam belandt.

Voedingsadvies na de gratis intake

Hebben we een klik en denk je dat ik degene ben die jou het beste kan helpen? Dan krijg je van mij een uitgebreid vragenformulier per mail en vraag ik je voor 3 dagen een voedingsdagboekje bij te houden. Je stuurt alles naar mij retour.

Vervolgens ga ik aan de slag met jouw voedingsadvies en plan van aanpak. Ik maak een voorbeelddagmenu op maat. Helemaal naar jouw persoonlijke behoefte en met levensmiddelen die jij lust. Ik zorg ook dat er ruimte is voor iets lekkers. De levensmiddelen zijn gewoon te koop in de supermarkt en je gezin kan ook gewoon mee eten.

We maken een afspraak voor een lang consult van 60 minuten waarin ik je alles ga uitleggen. Je krijgt er ook een informatieboekje bij. Vervolgens plannen we de volgende afspraak uit je pakket.

 

Coaching bij emotie-eten

Heb je bij de intake gekozen voor 'coaching bij emotie-eten', dan gaan we na de intake meteen daarmee aan de slag. Een voorbeeldmenu en wegen zijn dan niet nodig. Als je liever niet op de weegschaal gaat, hoeft dat bij de intake ook niet persé. We gaan in dit traject 100% voor het veranderen van eetgewoontes waar jij niet gelukkig mee bent.

Gratis intake

Annette Wessels is erkend BGN-gewichtsconsulente en voedingscoach voor afvallen en voedingsadvies in Odijk, Bunnik, Werkhoven en omstreken: regio Zeist-Utrecht, Houten, Wijk bij Duurstede, Heuvelrug en Kromme Rijnstreek.