Gratis intake voor voedingsadvies bij afvallen

Kom naar de gratis intake van 30 minuten. We nemen jouw hulpvraag door en we doen een lichaamsmeting. Wil je liever niet op de weegschaal, dan is dat geen probleem. We bespreken hoe ik je kan gaan begeleiden om je doelen te behalen.

Kom gewoon eens langs. Want je hebt misschien al van alles geprobeerd en wil graag dat iemand eens met je meekijkt. Geef je hieronder op. Ik heb enkele plekken beschikbaar en ontmoet je graag.

Naast allround BGN-gewichtscoach, met meer dan 10 jaar ervaring, ben ik gespecialiseerd in 'voeding en gewicht in de overgang' en 'coaching bij emotie-eten, grip op eetgedrag'. Daarnaast weet ik als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog alles van de levensmiddelen die in de supermarkt verkocht worden. Dat kan bij de begeleiding heel handig zijn.

Een gezonde groet, Annette

Ik wil de gratis intake aanvragen

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Tip: Voeg info@olijfvoedingsadvies.nl toe aan je adresboek, zodat mijn reactie niet in de spam belandt.

Tip: Wil je liever eerst even bellen? Je kunt me bereiken op 030-8506335.

Gratis intake

Review Alita: Bij Olijf Voedingsadvies krijg je begeleiding op maat. Je bent geen nummer. Annet kijkt naar jou met al je behoeften, valkuilen, werk- en thuissituatie. Annet haalt alles voor je uit de kast. Je merkt aan alles dat ze haar baan super leuk vindt. Annet oordeelt niet. Ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, je voelt dat ze naast je staat en het maximale voor jou als klant eruit wil halen. Bij Annet mag je gewoon mens zijn met je eigen zwakheden. Zij kijkt altijd naar een positieve oplossing. Consulten zijn heel waardevol en ook nog gezellig.

Annette Wessels is erkend BGN-gewichtsconsulente en voedingscoach voor afvallen en voedingsadvies in Odijk, Bunnik, Werkhoven en omstreken: regio Zeist-Utrecht, Houten, Wijk bij Duurstede, Heuvelrug en Kromme Rijnstreek. En online via (video)bellen, mail.