Aandacht voor goede voeding

is aandacht voor jezelf

Hoe val ik af?

Ik kan je op meerdere manieren helpen om af te vallen:

 

Wetenschappelijke basis

De basis voor mijn adviezen vormen de wetenschappelijk bewezen Richtlijnen Goede Voeding uit mijn opleiding tot gewichtsconsulent. Feiten en fabels in de media, zoals dat e-nummers gevaarlijk zijn of dat je geen koolhydraten zou mogen eten, kan ik eenvoudig beoordelen en uitleggen. Door jaarlijkse bijscholingen ben ik op de hoogte van de nieuwste informatie. Ik weet de onzin uit hypes te filteren en nieuwe wetenschappelijke adviezen toe te passen.

Wat, wanneer en hoeveel je eet wordt voor een belangrijk deel psychologisch bepaald. Emoties en verleidingen spelen een belangrijke rol. Om je ook hierbij goed te kunnen begeleiden, gebruik ik hiervoor eveneens wetenschappelijk onderbouwde adviezen en coaching. Je wilt tenslotte blijvend een goed gewicht.

 

Verwijzen als nodig

Soms heeft overgewicht medische of diepere psychologische oorzaken. Ik wil je graag zelf helpen, maar als ik denk dat anderen dat beter kunnen, zal ik je altijd doorverwijzen.

Richtlijnen Goede Voeding Schijf van Vijf Puur piramide

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels