Olijf Voedingsadvies | Gezond en blijvend afvallen

Kosten

 

Kennismaking15 minutengratis
Intake, eerste adviesgesprek incl. informatieboekje, dagmenu en afvalplan2 x 60 minuten€ 109,00
Lang vervolgconsult/voedingsconsult45 minuten€ 37,50
Kort vervolgconsult20 minuten€ 17,00

 

Neem je de consulten af in een pakket, dan krijg je 50% korting op het 5e consult of het 10e consult gratis.

 

Begeleidingsprogramma volwassenen

Een compleet begeleidingsprogramma voor volwassenen bestaat doorgaans uit een intake, een eerste adviesgesprek, een werkboekje, 5 lange consulten en ongeveer 10 korte consulten. Dit is voldoende om nieuwe eet- en beweeggewoontes aan te leren en te behouden. De kosten zijn €442,75 en de begeleiding duurt 1 jaar. Gemiddeld komt dit neer op €8,50 per week.

Een kort begeleidingsprogramma kan op maat worden samengesteld. Bijvoorbeeld intakegesprek, adviesgesprek, 1 lang vervolgconsult voor €146,50. Dit is inclusief het informatieboekje, dagmenu en afvalplan.

Is er alleen een stok achter de deur nodig, om goed met voeding en afvallen bezig te zijn? Een intake met 10 korte vervolgconsulten kan bijvoorbeeld een goede keus zijn. Dit is inclusief de Richtlijnen Goede Voeding, aanwijzingen voor het dagmenu, weeggrafiek voor €207,50.

 

Begeleidingsprogramma kinderen

Een compleet begeleidingsprogramma voor kinderen omvat meestal een intake, een eerste adviesgesprek en 5 consulten. Vaak is dit voldoende om een kind nieuwe eet- en beweeggewoontes aan te leren en te laten behouden. Dit traject loopt gedurende 3 maanden voor €277,75.

Heb je als ouder een vraag over de voeding van je kind, maak dan een afspraak voor een lang consult. Of kies voor een intakegesprek en adviesgesprek over de voeding van je kind, zodat je dit verder zelf kunt aansturen (€92,50).

 

Vergoedingen

Omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), vergoeden veel aanvullende verzekeringen de consulten bij mij geheel of gedeeltelijk. Kijk voor meer informatie bij de vergoedingen gewichtsconsulent.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Voor gezond afvallen in Odijk, Bunnik, Werkhoven, Utrecht, Driebergen, Zeist, Austerlitz, Doorn, Wijk bij Duurstede, regio Heuvelrug en Krommerijnstreek