Begeleiding bij afvallen

Goede begeleiding en een stok achter de deur helpen je om af te vallen. In het Gezond Eten Gesprek bouwen we eerst je menu op. Je kiest vervolgens zelf of je nog korte begeleiding wilt of een individueel programma. Je kunt daarbij de nadruk leggen op voeding en afvallen óf grip op eetgedrag. In beide programma's zit een werk- en informatieboekje. Je komt dan om de week ongeveer een uur. We bespreken hoe het gaat, welke moeilijkheden er zijn en je krijgt tips en adviezen. Gaat het goed, dan kunnen we elkaar vervolgens iets minder vaak en korter zien. Herken je jezelf in beide programma's, dan kan daaruit een persoonlijk traject worden samengesteld.

 

Afvallen door gezonde voeding

Afvallen door bewegen op jouw manier

Afvallen door coaching

Wat levert het je op

Het programma

Ik kan je met dit programma helpen als je niet meer weet hoe je met gewoon eten af kunt vallen. Of als je er steeds niet toe komt om eraan te beginnen of het vol te houden. Je wilt tips van een voedingsdeskundige, die je helpt om je doelen te bereiken. En je wilt een stok achter de deur. De nadruk ligt daarbij op 'wat en wanneer je eet'. Het is een compleet pakket met maatwerk op jouw leven. Wil je meteen een afspraak maken voor de gratis intake? Dan kun je het infoboekje bij de 5 consulten inzien en kijken of we een goede match zijn.

Eet, snoep en snaai jij meer dan je eigenlijk wilt en wil je juist meer de nadruk leggen op 'waarom je eet'? Volg dan het traject Grip op Eetgedrag. Dit is een unieke methode, die een ander licht werpt op voeding en gewicht. En afvallen vanuit een andere invalshoek benadert.

Veel aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk.

Snel inkijkje: Infoboek Voeding en Gewicht.

Dit bevat ook overzichten met variatielijsten Voeding.

bewust eten

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels