Begeleiding bij afvallen

Afvallen is niet eenvoudig. Goede begeleiding en een stok achter de deur kunnen je helpen. Bij mijn individuele begeleidingsprogramma krijg je eerst een intake en een uitgebreid adviesgesprek waarin je ook een informatieboekje krijgt. Vervolgens kom je om de week een klein uur. We bespreken hoe het gaat, welke moeilijkheden er zijn en je krijgt tips en adviezen. Gaat het goed, dan kunnen we elkaar iets minder vaak en korter zien. Ook is begeleiding via de telefoon of mail mogelijk. En kan het programma aangepast worden op jouw situatie.

 

 

Afvallen door gezonde voeding

Bij mij krijg je niet een heel nieuw voedingsprogramma en ingewikkelde menu’s. We kijken vooral hoe we met kleine aanpassingen jouw maaltijden en recepten zodanig kunnen veranderen, dat het gezonder is en je gaat afvallen. Je kunt gewoon hetzelfde eten als je eventuele gezin. Het moet tenslotte wel vol te houden zijn en daarmee geef je hun bovendien meteen het goede voorbeeld.

 

Afvallen door bewegen op jouw manier

Bewegen helpt als je wilt afvallen. Daarom kijken we ook naar hoeveel en hoe je beweegt. Je krijgt geen heftige sportadviezen van mij als je daar niet gelukkig van wordt. We kijken juist wat voor jou wel prettig en haalbaar is. Bewegen kan namelijk vaak ook prima in je dag gepast worden en op die manier houd je het makkelijker vol.

 

Afvallen door coaching

Je voedingsgewoontes aanpassen en meer bewegen gaan niet vanzelf. Weten wat goed voor je is en het daadwerkelijk doen, zijn namelijk twee verschillende dingen. Hoe ga je om met moeilijke situaties zoals feestjes, stress of emoties? Hoe voorkom je terugval? Met slimme strategieën zorgen we dat je ook echt gaat doen wat je van plan bent.

 

Afvallen en gezonder eten speciaal voor jou

Je kunt bij mij terecht voor 1 of meerdere lange en korte consulten, die precies aansluiten bij wat jij nodig hebt. De reden waarvoor je graag wilt komen is bijvoorbeeld:

  • Overgewicht
  • Vermoeidheid door ongezond eten of burn-out
  • Overgangsklachten en hormoonbalans
  • Bewuster leven
  • Nieuwe eetgewoontes aanleren
  • Koolhydraatbeperking binnen de Richtlijnen Goede Voeding

Heb je een specifiekere vraag of wil je voedingsadvies en coaching vanuit een specifieke achtergrond?

De meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk.

Wil je meteen een afspraak maken?

bewust eten

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels