Coaching Voeding en Gewicht - Gezond Afvallen

Goede begeleiding en een stok achter de deur helpen je om af te vallen. In het Gezond Eten en Afvallen Gesprek bouwen we eerst je menu op. Je kiest vervolgens zelf of je nog korte begeleiding wilt of een individueel programma. Je kunt daarbij de nadruk leggen op voeding en gewicht (zie hieronder) óf grip op eetgedrag. De consulten Grip op Eetgedrag kun je ook starten zonder menu. In beide programma's zit een werk- en informatieboekje. Herken je jezelf in beide programma's, dan kan daaruit een persoonlijke route worden samengesteld.

 

Afvallen door gezonde voeding

Afvallen door bewegen op jouw manier

Afvallen door coaching

Wat levert het je op

Het programma

Ik kan je met dit programma helpen als je niet meer weet hoe je met gewoon eten af kunt vallen. Of als je er steeds niet toe komt om eraan te beginnen of het vol te houden. Je wilt tips van een voedingsdeskundige, die je helpt om je doelen te bereiken. En je wilt een stok achter de deur. De nadruk ligt daarbij op 'wat en wanneer je eet'. Het is een compleet pakket met maatwerk op jouw leven. Wil je meteen een afspraak maken voor de gratis intake? Dan kun je het infoboekje bij de 5 consulten inzien en kijken of we een goede match zijn.

Eet, snoep en snaai jij meer dan je eigenlijk wilt en wil je juist meer de nadruk leggen op 'waarom je eet'? Volg dan de begeleiding Grip op Eetgedrag. Dit is een unieke methode, die een ander licht werpt op voeding en gewicht. En afvallen vanuit een andere invalshoek benadert.

Veel aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk.

Snel inkijkje: Infoboek Voeding en Gewicht.

Dit bevat ook overzichten met variatielijsten Voeding.

Voeding en gewicht Gezond afvallen

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Annette Wessels

Gezond Afvallen met de Richtlijnen Goede Voeding - 15 jaar ervaring

Vraag jouw menu op!