‘Aan de Keukentafel’: Ga je mee op Supermarkt-Safari? En hoe gezond is de groente-wrap?

Yes, ik mag opnieuw een leuke, gratis supermarkt-tour organiseren voor inwoners van de gemeente Bunnik. Zodat je veel beter begrijpt wat er op het etiket staat en welke voeding een gezondere keuze voor jou zou kunnen zijn.

Je mag het aan iedereen doorvertellen! Zo wordt informatie over goede voeding voor iedereen uit de gemeente Bunnik bereikbaar. Ik kan je alvast verklappen: het wordt een leuke belevenis. Geef je dus snel op.

Ter inspiratie schreef ik een blog over de zogenaamde 'groente-innovaties', zoals de groentewrap. Is dat nou een slimme keuze in de supermarkt of juist niet? En bekijk het recept dat hierbij aansluit: wrap met groenten.

Lees het hier.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

 

Supermarktsafari