‘Aan de Keukentafel’: Hoe maak je slanke stamppot 😋? Helpt de Nutriscore gezond kiezen 🧐?

We zijn alweer een tijdje onderweg in 2023. Gelukkig komt het zonnetje er al vaker door en komen de bolletjes op uit de grond. Zo toe aan voorjaar! Maar, het kan ook nog steeds guur zijn, want maart roert zijn staart. Daarom neem ik, via deze Aan de Keukentafel, een duik met jou in stamppot 😋.

Is het jou opgevallen dat je op producten in de supermarkt steeds vaker de Nutriscore ziet staan? Gaat deze jou echt helpen gezonder te kiezen? Ik zocht het voor je uit 🤪.

Lees hier verder.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

 

slanke stamppot

Nutriscore