Geitenkaasbonbons

Geitenkaasbonbons zijn super makkelijk en lekker om te maken. Leuk als hapje of voorgerechtje voor jezelf en je visite. Ze zijn ongeveer 50 kcal per stuk.

Geitenkaasbonbons

Voor 14 stuks geitenkaasbonbons neem je een bakje van 125 gram à 7 verse, zachte geitenkaasschijfjes en 14 hazelnoten. De schijfjes doe je door de helft. Van elke helft draai je een bolletje, waarin je een hazelnoot verstopt.

Je maalt 4 eetlepels pompoenpitten fijn. Ik gebruikte er ook zonnebloempitten bij. Dit maalsel doe je in een bakje. In een ander bakje doe je wat Sumak of Za'atar kruiden.

De bolletjes rol je door beide schaaltjes, zodat ze een jasje krijgen. Je legt de bolletjes in een schaaltje op wat blaadjes sla. Je kunt de geitenkaasbonbons eten met een lepeltje of als fingerfood, lekker met je handen.

Meer lekkere hapjes vind je hier.