‘Aan de Keukentafel’, Check dit😀: Weekmenu op Maat, Bloedglucose meten, Duurzaam & Gezond eten.

Het alweer bijna winter. In de zomer was ik druk begonnen met het ontwikkelen van nieuw aanbod voor de praktijk. De finishing touch is eindelijk 😉 af, dus bij deze kan ik je inwijden in Weekmenu op Maat en Begeleiding met een bloedglucose-sensor. Interessant 😃?

Helemaal hot is het gebruik van onze planeet. Klimaatverandering, stikstofreductie ... wist je dat je met voeding een gunstige invloed kunt uitoefenen? Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken 😊.

Lees hier verder.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

bloedsuikerschommeling

Weekmenu