Supermarktgame, de gezonde keuze

Wil je op een leuke manier kennis maken met voedingsstoffen en leren om bewuste keuzes te maken in de supermarkt? Deze game leert je welke voedingsstoffen en bouwstoffen het lichaam nodig heeft en in welke producten deze voorkomen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden leert de game je om etiketten van producten uit de supermarkt te vergelijken en hierin een bewuste(re) keuze te maken.

Deze game is ontwikkeld door Précon e-learning voor kinderen. Maar voor volwassenen is het net zo leerzaam. Klik op de afbeelding om de game te starten.

Vind je het na de game toch nog best moeilijk en veel informatie? Dat kan ik me voorstellen. In dat geval: Doe dan eens mee met een supermarktsafari of kom langs op het consult 'Etiketten lezen'. Vraag naar de mogelijkheden.

supermarkt game