Hoeveel calorieën in ijs?

‘I am a Foodie’ maakte deze afbeelding van verschillende soorten ijsjes. Heerlijk zomers genieten! Maar toch ook goed om in het achterhoofd te weten wat je eigenlijk aan het eten bent. Er bestaan zelfs ijsjes tot maar liefst 525 kcal, een avondmaaltijd dus. Gelukkig bestaan er van veel ijsjes ook mini-varianten en dat scheelt dus een heleboel kcal – slimme keuze. Het waterijsje, zoals een raketje, staat bovenaan het lijstje van de slimme keus. Nog beter: zelf van fruitsmoothie bevroren ijsjes maken.

1 reactie

  1. Sandra op 9 juli 2014 om 10:43

    Voor een meer uitgebreide lijst van alle ijsjes met hun bijbehorende calorieën:

    http://eten-en-drinken.infonu.nl/producten/135972-ijsjes-soorten-kosten-en-calorieen.html

    (Sandra, dankjewel voor deze aanvulling. Groetjes, Annette)