De Voedselzandloper is wetenschappelijke lariekoek

Ai, ik spotte al meer tegenstanders van dit boek, maar Volkskrant zet alles nog eens keurig op een rijtje. Lees het artikel en trek je conclusies.

‘De Voedselzandloper is wetenschappelijke lariekoek’ – opinie – VK.

Als je wel voordeel hebt ondervonden van deze methode van eten, kijk dan eens wat je allemaal hebt veranderd. Bij elk dieet worden suikers, alcohol, snacks en koek geschrapt. En beweging wordt opgevoerd. Dit zal bijna altijd leiden tot resultaat in gewichtsverlies.

Daarom; laat je voeding en beweging eens analyseren door Olijf Voedingsadvies. Dan kijken we hoe jij het verschil kunt maken, terwijl je normaal kunt blijven eten en je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen. Daarnaast leggen we de nadruk op het ervaren van je voeding. Wat voelt goed voor jou? En hoe kun je dit blijvend doen? Maak een afspraak, je bent van harte welkom.