‘Aan de Keukentafel’: PFAS in je eitje🥚, chemicaliën in je eten, recept met aubergine 🍆.

Deze maand bestond de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) maar liefst 20 jaar. Wat een feest! En fijn dat we dus al zo lang coachen op leefstijl, gewicht, voeding en eetgedrag.

In deze nieuwsbrief kun je lezen over PFAS en andere chemicaliën in jouw voedsel, een volgende supermarktsafari, een recept en ... ik start met Masterclasses voor mijn collega's van de BGN.

Veel leesplezier! Klik hier.

PFAS ei

Als je je opgeeft om deze 'Aan de Keukentafel' zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen.

In het e-book kun je dit testje doen: Kan jouw lichaam goed met koolhydraten omgaan? En je vindt er een eettype-testje. Leuk! Je krijgt ca. 4x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.