‘Aan de Keukentafel’: Is Geen suiker toegevoegd hetzelfde als Suikervrij? En weet je dat ultrabewerkt voedsel toch gezond kan zijn?
De 'Aan de keukentafel' staat deze keer in het teken van gezond kiezen. Want hoe zit het met de suikerinformatie op het etiket: 0%, suikervrij, light, geen suiker toegevoegd. Wat zegt dit eigenlijk? En (ultra)bewerkt voedsel is echt niet altijd ongezond. Omdat het herfst is en pompoenentijd deel ik het recept van een heerlijk soepje met jou.
Klik hier voor veel leesplezier.
Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je nu in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen.
In het e-book kun je dit testje doen: Kan jouw lichaam goed met koolhydraten omgaan? En je vindt er een eettype-testje. Leuk! Je krijgt ca. 4x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.