Geef je op: Blessurevrij wandelen of hardlopen met Chi-walk-run

Geef je op voor Chi-walk-run: ‘Blessurevrij wandelen of hardlopen met Chi-walk-run?’ Workshop in Odijk van 1 dag.

ChiRunning® en ChiWalking® combineren de principes van T’ai Chi met de beweging van lopen. Dit levert een manier van lopen op die blessures voorkomt en bovendien energie-efficiënt is. In een workshop van 1 dag wordt deze manier van bewegen geleerd. Er wordt deze dag een combinatie geboden in de vorm van Chi-Walk-Run, zodat iedereen mee kan doen. In de ochtend komen houding en technische oefeningen aan bod. In de middag wordt er buiten geoefend. Daarbij wordt een videoanalyse gemaakt, zodat je voldoende handvatten hebt om de techniek zelf bewust te gaan toepassen. Wat mij aanspreekt in deze methode is het lopen vanuit ontspanning en vanuit luisteren naar je lichaam. Het gaat dus niet om de snelste tijd of ‘moeten’ bewegen. Het resultaat wordt gevonden in een ontspannen manier van wandelen of hardlopen, lekker buiten zijn en de kans op blessures minimaliseren.

Door de nadruk op de juiste lichaamshouding heeft ChiWalking een positief effect op de rest van het dagelijkse leven. ChiWalking verhoogt de mentale helderheid en focus, vergroot het plezier in wandelen en is een veilige en effectieve manier om gezondheid, fitheid en welzijn te bereiken. ChiWalking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars en voor alle conditieniveaus.

ChiRunning is een hardlooptechniek plus leermethode die je de basis geeft om op een natuurlijke manier hard te lopen, zo ver en zo lang je wilt. Daarbij ontzie je gewrichten, spieren en pezen, zodat de kans op overbelastingsblessures minimaal wordt.

Klik op het plaatje voor een video van 4 minuten over deze techniek.

%name Geef je op: Blessurevrij wandelen of hardlopen met Chi walk run

Zin gekregen of heb je nog vragen?
Meld je nu direct aan viainfo@olijfvoedingsadvies.nl Je staat dan op de lijst voor verdere informatie. We hebben 8 tot 10 mensen nodig en de kosten zijn rond €115. We maken er een gezellige dag van en ik neem wat lekkers mee voor bij de koffie! De workshop wordt gegeven door een gecertificeerd Chi-walk-run instructeur.

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.