Cursus Zijnsmeditatie interessant voor jou?

Graag stel ik je op de hoogte van de cursus Zijnsmeditatie. Als je gewoontes wilt veranderen of je zou meer willen ‘loslaten’, dan kan meditatie/mindfulness erg behulpzaam zijn. Door meer rust te ervaren, helderheid te hebben op je gewoontepatronen is het makkelijker om anders en vrijer te gaan leven. Deze dagelijkse oefening in bewustzijnstraining kost je slechts 10 minuten per dag.
Anneke, die deze cursus geeft, is erg goed in het loswerken van de patronen die jou in hun greep hebben. Vervolgens is er ruimte om nieuwe stappen te zetten naar wat je werkelijk wilt en te ontdekken wat je daadwerkelijk wil. Ook in het kader van gewichtsbeheersing of stressreductie kan deze manier van mediteren erg nuttig zijn. Je welbevinden zal erdoor toenemen, weet ik uit ervaring.

Cursus Zijnsmeditatie,

In deze cursus maak je contact met je oorspronkelijke aard, degene die je van nature bent.
Normaal leef je vanuit gewoontepatronen die jouw aard maar gedeeltelijk uitdrukken.
Met de zijnsmeditatie leer je deze patronen te laten voor wat ze zijn, via lichamelijke en geestelijke training. Hiertoe draag ik gerichte oefeningen aan in de cursus. Daardoor kan je natuurlijke aard tevoorschijn komen, die je kunt gaan ervaren in lichamelijk en geestelijk welzijn.

De cursus is voor jong en oud!

Wanneer: 8 keer wekelijks, vanaf vrijdag 1 november om 9.30u tot 11u
Prijs: € 75.- voor de gehele cursus
Waar: in Doorn
Aanmelding: per mail of telefoon

Anneke Soppe – van Kooten
Praktijk voor Zijnsgeorienteerde Psychotherapie en Bewustzijnstrainingen
Gevestigd te Doorn.

T: 0343 – 41 72 87
E: annekesoppe@gmail.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.