Afvallen met de beweegmeter

Door Annette Wessels, BGN-gewichtsconsulent voor gezond afvallen of aankomen, zonder dieet,  in Utrecht eo.

Afvallen met de beweegmeter is een leuke tool om grip te krijgen op je beweegpatroon en daarmee ook op je gewicht. Hoe werkt dat? Je denkt dat je veel of genoeg beweegt, maar is dat wel zo? Hoeveel beweging zou je nodig hebben om een stabiel gewicht te behouden? Meet het en je weet het! Dit kan met de Ìt beweegmeter, waarbij je digitaal bijhoudt hoeveel je hebt bewogen. Door het programma word je gestimuleerd voldoende te blijven bewegen. Op deze pagina lees je daar alles over.

Hieronder mijn eigen dagteller op een echt actieve dag. Deze sportieve dagen heb ik nodig om mijn lichaam actief te houden. Ze worden namelijk afgewisseld met dagen waarop ik veel meer zit (zoals nu achter de pc). Daarom pak ik tussendoor zoveel mogelijk de fiets en de benenwagen, om ook op deze dagen de beweging nog op peil te houden. Dat geeft een goed gevoel.

Wil je hier meer over weten of eens kijken hoe dat werkt? Neem dan vrijblijvend contact op met Olijf Voedingsadvies voor dit stimulerende programma.

%name Afvallen met de beweegmeter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.