'Aan de Keukentafel': Zo maak je pastasaus lekker zelf.

In een consult met één van de cliënten hadden we het over pastasaus uit een pot. Is dat nou goed of kan je het beter zelf maken? En hoe dan? Een leuk onderwerp om eens uit te diepen. Want welke Nederlander eet er nu geen pasta met tomatensaus?

Kijk in deze nieuwsbrief ook even verder bij de workshop Menu Make-over die ik organiseer op 28 maart. Doe je mee? Je leert er alles over de gezondere keuze en kunt al je vragen over voeding kwijt. Zoals: Is roomboter goed óf kan ik gezond eten zonder brood? Na deze workshop ga je lekker vol inspiratie, fris en fit, het voorjaar in met praktische tips, waar je ook echt mee aan de slag gaat!

Bekijk hier de ‘Aan de Keukentafel’ over pastasaus.

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Download dan het gratis e-book. Vervolgens krijg je ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail.