'Aan de Keukentafel': Goede voornemens? 7 Tips om gewoontes te veranderen.

Een nieuw jaar, dus om te beginnen wil ik je graag een gelukkig en gezond 2018 toewensen. Heb jij ook goede voornemens? Goede voornemens volhouden kan best een dingetje zijn. Want hoe verander je verkeerde gewoontes? Ik geef je graag advies en help het je vol te houden. Ook als je al eerder in mijn praktijk bent geweest, maar opnieuw een steuntje in de rug kunt gebruiken, neem gerust contact op. Dan maken we een plan. In deze ‘Aan de Keukentafel’ geef ik je 7 tips om eet- en leefgewoontes te veranderen naar gezond.

Tips op om je dagmenu gezonder te maken, geef ik binnenkort in de interactieve workshop Menu Make-over, op 14 februari bij Cursusproject Bunnik. Zie ik je daar? Gezellig!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Download dan het gratis e-book. Vervolgens krijg je ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail.

Waar wil je verder graag iets over lezen? Geef het door, dan kan ik het meenemen in een volgend schrijven. Want ‘Aan de keukentafel’ schrijf ik speciaal voor de lezers. Dus het moet waardevolle inhoud zijn voor jou.