'Aan de keukentafel': Exotisch fruit, hoe eet je dat eigenlijk?

Laat jij exotisch fruit wel eens liggen in de winkel, omdat je geen idee hebt wat je er mee kunt? Je ziet jezelf al in de keuken staan worstelen met zo’n vreemde vrucht. En bovendien weet je niet of het wel rijp of lekker is. Tja, wat moet je ermee, vroeg mijn vriendin Yvonne zich dan ook af? Ik help jullie een beetje op weg, want ik heb het zelf ook moeten leren.

Wil je deze informatie ontvangen? Neem dan contact op en deze mailing wordt aan je doorgestuurd (tip: markeer mail van Olijf Voedingsadvies als ‘veilig’). Je kunt ook hier direct lezen.

Waar wil je verder graag iets over lezen? Geef het door, dan kan ik het meenemen in een volgend schrijven. Want ‘Aan de keukentafel’ schrijf ik speciaal voor de lezers. Dus het moet waardevolle inhoud zijn voor jou.

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Download dan het gratis e-book. Vervolgens sta je op de mailinglijst.

Exotisch fruit