Vakantie-voorpret met de Ìt beweegmeter.

Deze zomer gaan wij op vakantie naar Tsjechië. Om alvast in de stemming te komen en het land een beetje te leren kennen, heb ik een virtuele wandelroute uitgezet voor mijn stappenteller. Ik moet nog wel even doorwandelen of -bewegen om op tijd de finish te behalen in Praag. Anders geen medaille maar een rode vlag. Dankzij mijn actieve weekend, laatst op Terschelling, ga ik het zeker halen! Mijn stappen/beweging die ik daadwerkelijk zet/maak, worden dus geüpload naar mijn virtuele route. Ik heb tijdens mijn virtuele wandeling via google streetview al gezien dat het erg mooi is in het reuzengebergte van Tsjechië. Gelukkig is het snel vakantie :-).

Meer weten over deze Ìt beweegmeter en bijbehorend webportaal? Klik hier.

 

%name Vakantie voorpret met de Ìt beweegmeter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.