Gewichtsconsulenten Nederland, GCN, helpt bij afvallen

Gewichtsconsulenten Nederland, GCN, helpt bij afvallen. Het is een organisatie waar zowel leden van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) lid van kunnen zijn. Maar ook andere voedingsdeskundigen of niet-leden van de BGN kunnen zich aansluiten bij het begeleiden met deze methode. GCN-leden zijn dus vaak, maar niet altijd, BGN-leden. Omdat de namen zo dicht bij elkaar liggen, kan dit verwarring opwekken. Maar alle gewichtsconsulenten begeleiden mensen bij het verantwoord en gezond afslanken en het wijzigen van aangeleerd eetgedrag en eetgewoonten.

Het lidmaatschap van de BGN – de beroepsvereniging – is belangrijk voor de vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering. Bovendien hebben alle BGN-leden een erkende opleiding genoten, zij werken vanuit hetzelfde protocol, zijn verplicht tot bij- en nascholingen en er is een klachtenprocedure. BGN-leden staan dus zeker voor kwaliteit en professionele dienstverlening.

Elke BGN- en GCN-gewichtsconsulent werkt met dezelfde uitgangspunten. Afhankelijk van ervaring en specialisme wordt dit vaak gedaan met eigen materiaal. Zo ook bij Olijf Voedingsadvies, waar Annette Wessels je begeleidt bij voedings- en leefstijlvragen rondom afvallen of aankomen. Neem eens een kijkje op de site en kijk wat Olijf Voedingsadvies voor je kan betekenen.

Vond je dit interessant, lees dan ook:

Olijf Voedingsadvies: BGN-gewichtsconsulent voor gezond afvallen en aankomen, zonder dieet, in Utrecht e.o.

Gratis e-book met tips om af te vallen

Door Annette Wessels, BGN-gewichtsconsulent voor gezond afvallen of aankomen, zonder dieet, in Utrecht eo (Bunnik, Odijk, Werkhoven, omgeving Utrecht en Heuvelrug).

Poster BGN 400px1 Gewichtsconsulenten Nederland, GCN, helpt bij afvallen

Comments are closed.