Olijf Voedingsadvies | Gezond en blijvend afvallen
Elke oorzaak van overgewicht heeft een eigen oplossing

Diner

Hier vind je lekkere en gezonde recepten voor het diner. Recepten die voldoen aan de Richtlijnen Goede Voeding, zodat ze helpen bij gezond en blijvend afvallen.

Wil je mijn recepten en tips regelmatig automatisch ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Hoe maak je een gezonde lasagne?

Door Annette | 20 januari 2014

Hai, vind hier je eerste stap naar gezond eten, een fit gevoel of blijvend afvallen. Ontvang ook het e-book ‘Afvallen’ met tips, tricks en 2 recepten. Bedankt voor je bezoek! Groetjes, AnnetteHoe maak je een gezonde lasagne? Een lasagne kenmerkt zich meestal door veel lasagnevellen, veel vlees en saus en wat groente uit een pakket.…

Lees verder

Stampen maar met die groente!

Door Annette | 16 januari 2014

Stampen maar met die groente! Hier een snel, goedkoop en goed recept van de site van Puur Gezond.

Lees verder

BBQ: Spies van varkenshaas

Door Annette | 16 juli 2013

Er kan veel meer op de barbeque dan alleen vlees. Hier een voorbeeld met aardappel en maïskolf. Serveren met een mooie, groene salade. Ook lekker: wortelrasp met wat rozijntjes. Maak een mager sausje op basis van yoghurt, fritessaus met laag vetgehalte en kruiden of neem een rode saus. Recept: Spies van varkenshaas | PuurGezond.

Lees verder

2×2 – Leuke dipsaus.

Door Annette | 12 april 2013

Hier een super leuk idee voor dipsaus: dipsaus in een uitgeholde paprika. De saus is gemaakt op basis van magere zuivel, dus goed voor uw lijn. Pesto-yoghurtdip: 50 g basilicumblaadjes, 1 teentje knoflook, geperst,1 el pijnboompitten, 250 g magere biogarde Voor de verse kruidendip: 175 g kwark,1 lente-uitje, fijngesneden 2 el fijngesneden peterselie 1 el…

Lees verder

Kippenbouten in de braadzak

Door Annette | 27 november 2012

Lievelingsgerecht zonder afwas: lukt altijd en je hebt er geen omkijken naar. Ook makkelijk om een dubbele portie te maken voor een volgende keer (max. 48 uur bewaren). Dit bewaar je gewoon in de braadzak.  Je warmt het zo weer op in de magnetron. Het grappige is, de ovenschotel blijft schoon en kan zo de…

Lees verder