Olijf Voedingsadvies | Gezond en blijvend afvallen

Begeleid afvallen

Afvallen is niet eenvoudig. Goede begeleiding en een stok achter de deur kunnen je helpen. Bij mijn individuele begeleidingsprogramma krijg je eerst een intake en een uitgebreid adviesgesprek waarin je ook een informatieboekje krijgt. Vervolgens kom je om de week een klein uur. We bespreken hoe het gaat, welke moeilijkheden er zijn en je krijgt tips en adviezen. Gaat het goed, dan kunnen we elkaar iets minder vaak en korter zien. Ook is begeleiding via de telefoon of mail mogelijk.

 

Afvallen door gezonde voeding

Bij mij krijg je niet een heel nieuw voedingsprogramma en ingewikkelde menu’s. We kijken vooral hoe we met kleine aanpassingen jouw maaltijden en recepten zodanig kunnen veranderen, dat het gezonder is en je gaat afvallen. Je kunt gewoon hetzelfde eten als je eventuele gezin. Het moet tenslotte wel vol te houden zijn en daarmee geef je hun bovendien meteen het goede voorbeeld.

 

Afvallen door bewegen op jouw manier

Bewegen helpt als je wilt afvallen. Daarom kijken we ook naar hoeveel en hoe je beweegt. Je krijgt geen heftige sportadviezen van mij als je daar niet gelukkig van wordt. We kijken juist wat voor jou wel prettig en haalbaar is. Bewegen kan namelijk vaak ook prima in je dag gepast worden en op die manier houd je het makkelijker vol.

 

Afvallen door coaching

Je voedingsgewoontes aanpassen en meer bewegen gaan niet vanzelf. Weten wat goed voor je is en het daadwerkelijk doen, zijn namelijk twee verschillende dingen. Hoe ga je om met moeilijke situaties zoals feestjes, stress of emoties? Hoe voorkom je terugval? Met slimme strategieën zorgen we dat je ook echt gaat doen wat je van plan bent.

De meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk.

Wil je meteen een afspraak maken?

Voorkant boekjes voeding zonder succesplan

Olijf Voedingsadvies
Annette Wessels
Lindelaar 2, 3984 AK Odijk
030-8506335

Voor gezond afvallen in Odijk, Bunnik, Werkhoven, Utrecht, Driebergen, Zeist, Austerlitz, Doorn, Wijk bij Duurstede, regio Heuvelrug en Krommerijnstreek