Afvallen op de werkvloer doe je zo.

Door Annette Wessels, BGN-gewichtsconsulent voor afvallen of aankomen in Utrecht eo.

Afvallen op de werkvloer doe je met Het Nieuwe Eten@Work. Het doel? Bij de werknemer de eetgewoontes met kleine stapjes verbeteren, en zorgen dat de werkgever het aanbod in de bedrijfsrestauranten en de automaten aanpast. Begin dit jaar startte het Voedingscentrum in samenwerking met High Five Health Promotion dit nieuwe initiatief om de gezondheid op de werkvloer te promoten.

Bedrijven introduceren steeds vaker initiatieven om de werkomgeving gezonder te maken. Dit is het nieuwe eten tijdens werktijd. Werknemers bieden hun werknemers steeds vaker de kans om zichzelf te onderwijzen over wat ze gedurende de dag eten. Met een beetje geluk verrijst er ook nog een gym binnen de muren van het kantoor en ziet het trappenhuis er opeens zo aanlokkelijk uit dat de werknemers vrolijk de trappen ophoppen.

Een andere stimulans om meer te bewegen is het beweegmeterprogramma van Ìts my life. Olijf Voedingsadvies is coach voor dit programma.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.