Afvallen doe je ook met je hoofd – VROUW.nl

Ben je al aan het nadenken over je goede voornemens voor 2013? Wat betreft afvallen wordt in dit artikel beschreven hoe je om kunt gaan met de verleidingen: “Wie sterk reageert op lekker eten, heeft meer moeite het te laten staan. Dat is moeilijker als je impulsief bent en gaat twijfelen over wat je wel en niet zal eten. Als je duidelijke regels voor jezelf opstelt en je jezelf traint daaraan te houden, kom je ook niet in de verleiding.”

Deze training om je gedrag te automatiseren vraagt langdurig aandacht. Je aanpak moet daarbij uitvoerbaar en haalbaar zijn. Besluit bijvoorbeeld om ongezonde tussendoortjes te vervangen door gezonde. En besluit om je niet uit het veld te laten slaan, als het eens anders loopt.

Welk besluit neem jij voor 2013? Begeleiding nodig van de gewichtsconsulent om hier samen aan te werken? Maak dan een afspraak met mij, in 2013 sta ik weer voor je klaar!

Klik hier voor het hele artikel: Afvallen doe je ook met je hoofd – VROUW.nl | Horoscopen, Mode, Beauty, Spelletjes, Shoppen, Nieuws, Gezondheid, Prijsvragen [vrouw].

Comments are closed.