‘Aan de Keukentafel’: Is Griekse yoghurt 10% gezond ? En welke zalm kies je 🐟? Plus een recept 😋.

Het is een beetje langer geleden dan gepland sinds de laatste nieuwsbrief. Maar, hier ben ik weer 🙂. Tijdens de corona-lockdown heb ik namelijk fijn geïnvesteerd in 3 trainingen: Borstkanker en de rol van voeding en beweging, Psychologie van eetgedrag en Motiverende gespreksvoering. Dus een hoop tools in handen om je nog beter van dienst te kunnen zijn. En daarnaast een roodgloeiende mailbox door nieuwe aanmeldingen. Terwijl de vakantie nadert ... maar ik vind het alleen maar super leuk.

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

Griekse yoghurt toetje fruit