‘Aan de Keukentafel’: Goede voornemens, die je wel volhoudt, ontwerp je zo 👌.

Jaaaa, het is gelukt. We zijn in 2021 aangeland 😉. Een heel nieuw jaar om al onze wensen uit te laten komen. Fijn om een nieuwe start te maken met goede voornemens. Heb jij ze? Ik heb een heel mooi blog voor je klaargezet om (eet)gewoontes succesvol te veranderen. En ik heb natuurlijk ook nog een recept voor je.

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

eetgewoontes succesvol veranderen fogg kleine gewoontes veranderen eetgewoontes