‘Aan de Keukentafel’: Dag vakantie-kilo’s 👋, welk bak- en braadvet kies je 👍, én een recept 😋

Helaas, helaas, de vakantieperiode zit er echt weer op. Heb jij, ondanks de corona-maatregelen, ook een goede vakantie gehad? In deze nieuwsbrief help ik je de gezonde draad weer op te pakken, want soms is dat wel een 'dingetje'.

Het leek me ook super leuk om een artikel te schrijven over bak- en braad-vetten. Want dat productschap geeft vaak verwarring over welke je moet kopen. En ik sluit af met 1 van mijn favoriete recepten. Lees je mee?

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.