Hoe is het jou vergaan tijdens de intelligente lockdown? Ik hoop dat je, net als ik, nog steeds gezond bent. Voor de zekerheid sloot ik mijn praktijk, behalve de online-consulten. Zo raak je wel gewend aan videobellen 😉. Maar ik ben blij dat ik weer open mag vanaf 11 mei 🎉. Ik heb een filmpje gemaakt van de voorzorgsmaatregelen die ik tref om jou weer veilig te kunnen ontvangen.

En een cliënt had een vraag over hoe het ook alweer zat met rood vlees eten. Daar was toch iets mee 🤔? Natuurlijk vind je onderaan ook weer een makkelijk recept.

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.