Na een vliegende start van het nieuwe jaar zitten we opeens in de corona-crisis. Staat jouw leven ook op zijn kop? Mis je de dagelijkse structuur en ben je bang of onzeker? Ik ben zeker bezorgd en ook onzeker over het verloop van deze coronaperiode.

Veel sterkte de komende tijd en blijf gezond 🙏. In deze nieuwsbrief de volgende tips daarvoor: nieuwe leefstructuur maken, 5 tips bij emotie-eten, must-haves voor je keukenkastje, voeding- en vitamine D advies.

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

corona eetschema