‘Aan de Keukentafel’: Het geheim van een goede vetverbranding, Nutriscore en lekkere woknoedels ?

Heb je een goede zomer gehad? Misschien houd je, net als ik, meer van de zomer dan de winter. Maar toch schakelen we door naar het volgende seizoen. Hier zijn de kinderen weer naar school en gaan we over tot het ritme van alledag. Het hoofdonderwerp is vetverbranding, want hoe krijg je 'de kachel' nu het beste aan?

Ga lekker snuffelen in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’. Je vindt er ook weer een makkelijk en lekker recept. En uitleg over het Nutriscore voedselkeuzelogo.

Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht! Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

 

vetverbrander vetverbranding vet verbranden