‘Aan de Keukentafel’: Wandelgroep ?, vleesvervangers ?, gluten ?, icetea.

Hier volgt vrij vlot de volgende 'Aan de Keukentafel'. Er start namelijk een leuk wandel-initiatief in de gemeente Bunnik, waar ik ook aan meedoe. Ook kreeg ik twee vragen voor deze nieuwsbrief van Yvonne en Simone. De ene vraag ging over vleesvervangers en de andere over gluten. Onderaan in de nieuwsbrief vind je een recept voor homemade icetea. Laat je me weten welk onderwerp jij in 'Aan de Keukentafel' zou willen zien?

Wil je trouwens nog de gratis e-publicatie over de overgang ontvangen? Stuur me een berichtje. Je vindt er info over hormonen, overgangsklachten en tips.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

 

wandelen