‘Aan de Keukentafel’: Gratis info over de menopauze, Aanbieding, Feestje op je Bord en Tips voor afvallen

Oei, het was even stil van mijn kant. Met een gebroken arm kun je immers niet typen. Ja, ik weet het, niet handig, maar ik was van het paard gevallen. Inmiddels zijn de consulten weer hervat en kan er ook een nieuwsbrief uit. Hierin vind je allerlei leuks, dus veel leesplezier. Wil je graag een keer meer over een bepaald onderwerp lezen, laat het me weten!

In deze Keukentafel lees je over mijn gratis e-book over de overgang. En ik zoek 1 kandidaat om mijn nieuwe begeleidingsprogramma mee te testen (maar die is inmiddels al gevonden). Ook vind je weer recepten en tips voor afvallen.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.