‘Aan de Keukentafel’: Zo kom je aan gezonde gewoontes

Een nieuw jaar, nieuwe plannen, maar hoe maak je die blijvend waar? Heb jij goede voornemens? In deze nieuwsbrief vind je hele handige tips om je goede voornemens om te zetten in daden. Uitgelegd met het paard-ruiter-model. Leuk voor ruiters en niet-ruiters.

Verder een leuk, gezond recept van bananenbrood en weer nieuwe Supermarktsafari's op de planning!

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

paard ruiter