‘Aan de Keukentafel’: Kerstmagazine & workshop Mindful-eten in December

En opeens is het alweer december. Een prima maand om mindful-eten te oefenen. Ik heb daarvoor nog snel een workshop in het leven geroepen met een feestprijsje. Kom je de 7 types honger ontdekken, zodat je meer kunt genieten van minder december-lekkers? Het is volgende week al.

In deze ‘Aan de Keukentafel’ verder van alles en nog wat over Sinterklaas en Kerst: handigheidjes, recepten, tips. Bekijk ook het Kerstmagazine vol inspiratie met een gezonde twist. Ik wens je hele fijne feestdagen en een geweldig 2019 toe!

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.