‘Aan de Keukentafel’: Workshop Meer genieten van minder eten ?, recept met peulvruchten ?

Houd jij van leuke workshops? Ik heb er weer één op het programma staan in november, voor een leuk prijsje. In Bibliotheek Bunnik gaan we oefenen met ‘Meer genieten van minder eten’. En praten over diëten en gezond eten. Natuurlijk in deze nieuwsbrief ook een recept. Deze keer met peulvruchten in de hoofdrol.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel’. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.