‘Aan de Keukentafel’: Supermarktsafari en Get Nuts Cookie

Houd jij van leuke workshops? Ik heb er 2 op het programma staan in november, voor een leuk prijsje. Ze doen het goed, dus ik ben zelfs ‘geboekt’ in Woerden voor 2019, tjongejonge ;-). Natuurlijk geen nieuwsbrief zonder recept. Ik heb een grappig koekje vol met goede ingrediënten gemaakt: het Get Nuts Cookie.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment

Get nuts cookie