‘Aan de Keukentafel’: Gratis Walk & Talk, Supermarktsafari en lekkere tosti’s

Ben jij ook terug van vakantie of heb je het nog tegoed? Wil je hoe dan ook de draad oppakken of doorgaan met afvallen, wandel dan gezellig mee met de gratis Walk & Talk. Lees de ‘Aan de Keukentafel’. Je vindt er ook nieuws over de Supermarktsafari, die ik organiseer voor Cursusproject Bunnik. En allerlei ideetjes voor lekkere tosti’s. Jammie!

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.