‘Aan de Keukentafel’: Radler, daar zit niets in. Of wel?

Geniet jij ook van het lekkere weer? Warm, hè? Dan gaat een biertje er misschien wel in. Maar ja, als je ook aan het afvallen bent? Neem je dan een Radler 0%? Want ze zeggen wel: daar zit niets in. In de ‘Aan de Keukentafel’ lees je of dit een slimme keuze is. Je vindt er ook informatie over de vernieuwde site en 2 leuke evenementen, die ik organiseer in het najaar.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel. Als je je opgeeft om deze mailing zelf te ontvangen, is deze de volgende keer aan jou persoonlijk gericht!

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.

 

Radler, bier, 0%