‘Aan de Keukentafel’: opnieuw workshop Menu make-over en ‘slaap je slank’

In de vorige ‘Aan de Keukentafel’ vertelde ik over de summerproef-challengeweken, die jou helpen om fitter en slanker te worden! Op 6 juni organiseer ik opnieuw de workshop Menu make-over, die ook goed helpt om summerproof te worden. Je vindt in deze ‘Aan de Keukentafel’ ook een artikel over slapen en afvallen.

Lees meer in deze nieuwsbrief ‘Aan de Keukentafel. (Tip, schrijf je in zodat het persoonlijk aan jou gericht wordt. Nu staat er nog ‘voornaam’ ;-).)

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Schrijf je dan in voor ‘Aan de Keukentafel’ en ontvang gratis het e-book Afvallen. Je krijgt ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail. Weer uitschrijven kan op elk moment.