Workshop Menu Make-over

Op verzoek een nieuwe kans om mee te doen met deze leuke en leerzame workshop ‘Menu Make-over’: geef je eigen dagmenu en eetgewoontes een gezonde en slanke make-over.
Over gezond eten gaan de wildste verhalen. Wat is nu eigenlijk een goede keuze?

In de workshop krijg je direct uitvoerbare tips & tricks voor het verbeteren van je dagelijkse menu. Ben je op zoek naar inspiratie om je voeding te verbeteren, wil je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt, met gewone ingrediënten je dagelijkse menu een ‘boost’ geven? Je leert dat je met relatief simpele aanpassingen je gerechten een stuk gezonder kunt maken. Er wordt gewerkt met de Richtlijnen Goede Voeding.

Deze workshop wordt aangeboden bij Olijf Voedingsadvies op woensdag 6 juni om 19.30 – ca. 21.00 uur. Locatie is Lindelaar 2, Odijk. De kosten zijn €25, te voldoen ter plekke, liefst contant. Neem ook een overzichtje mee van een eetdag, waar je vragen over hebt. Geef je op via het reactieformulier.

Bekijk meer informatie en reviews op de evenementenpagina van Facebook.