'Aan de Keukentafel': Dag Oud, Hallo Nieuw! Magazine met tips en kerstmenu.

De laatste ‘Aan de Keukentafel’ van dit jaar alweer. Geheel in het teken van de e-glossy: ‘Dag oud, Hallo nieuw’. Deze staat vol met motiverende tips en ideeën. En een heerlijk kerstmenu ter inspiratie.

Wil je deze informatie ontvangen? Neem dan contact op en deze mailing wordt aan je doorgestuurd (tip: markeer mail van Olijf Voedingsadvies als ‘veilig’). Je kunt ook hier direct lezen.

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Download dan het gratis e-book. Vervolgens krijg je ca. 6x per jaar de ‘Aan de Keukentafel’ per mail.

Waar wil je verder graag iets over lezen? Geef het door, dan kan ik het meenemen in een volgend schrijven. Want ‘Aan de keukentafel’ schrijf ik speciaal voor de lezers. Dus het moet waardevolle inhoud zijn voor jou.