Workshop Etiket Lezen bij Cursusproject Bunnik

Kom jij ook naar de interactieve workshop Etiket Lezen, verzorgd door Olijf Voedingsadvies? In het voorjaar hadden we enthousiaste deelnemers. Heb je die workshop gemist, pak dan je kans in het najaar! Doe mee bij Cursusproject Bunnik.

Want wat staat er nu eigenlijk echt op het etiket? Weet jij het ook niet? Meld je aan voor deze workshop en leer waar je moet kijken! Met een quiz, suikerklontjes stapelen, ‘stoeien’ met jouw meegebrachte etiket en méér. Een echte doe-avond, leerzaam én gezellig! Meer verklap ik niet 😉. Ik zeg alleen nog dat de vorige deelnemers te enthousiast waren geraakt en niet meer konden stoppen.

Één van de reacties: ‘Tjonge, wat heb ik daar veel van geleerd, zeg!’.

Etiket lezen totaal plaatje

 

Dus, houd een gaatje vrij in je agenda op woensdagavond 12 oktober, 20.00 uur.

Opgeven bij Cursusproject Bunnik Odijk Werkhoven.

Als je weet waar je moet kijken, kennen voedingsmiddelen geen geheimen meer.

 

Knipsel

 

Datum: woensdag 12 oktober van 20.00-21.30 uur

Locatie: MFA de Kersentuin in Bunnik

Extra informatie: neem een etiket mee waar je vragen over hebt

Prijs: €10,00 inclusief handout en een kop koffie/thee