Nieuwsbrief: Zo smaakt Pasen lekker en gezond.

De nieuwe Schijf van Vijf is onthuld. Werk aan de winkel, want mijn consult-informatie moet op een aantal punten worden aangescherpt. Alhoewel er geen schokkende veranderingen zijn, is de insteek veranderd. Er ontstaat meer keuzevrijheid in de te kiezen voedingsmiddelen, maar het voedingspatroon moet natuurlijk wél volwaardig blijven. De insteek daarbij is om nog meer voor onbewerkte voeding te kiezen en ook voor plantaardige oorsprong. Nu het bijna Pasen is, trekt mijn aandacht naar de eieren. Hoort een ei er nu bij óf niet? En hoe maak je daar iets lekkers en leuks mee?

Wil je deze informatie ontvangen? Neem dan contact op (via het contactformulier of mail) en deze nieuwsbrief wordt aan je doorgestuurd (tip: markeer mail van Olijf Voedingsadvies als ‘veilig’).

Je kunt ook hier direct lezen.

Vind je het interessant om een paar keer per jaar tips te ontvangen over voeding, leefstijl en gewicht? Download dan het e-book. Vervolgens sta je op de mailinglijst.

Header nieuwsbrief maart 2016