Gewichtscoach Annette werkt met Puur Gezond

Gewichtscoach en BGN-gewichtsconsulente Annette Wessels heeft zich aangesloten bij PuurGezonde Praktijk.

Genieten van écht eten, soepel overstappen door advies op maat

De visie van PuurGezonde Praktijk sluit goed aan bij Olijf Voedingsadvies. Het draait in deze methode allemaal om écht eten. Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze dit kunnen meenemen in hun voedingspatroon via het voorbeeldmenu en de variaties daarop.

Geen snaaihonger, streng dieet of afslankhypes

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Dat kan met de voorkeursproducten uit de Schijf van Vijf, maar ook met nog meer nadruk op pure, onbewerkte producten via de Puur Piramide van PuurGezonde Praktijk. Kies bij elke maaltijd voor een basis van onbewerkte producten en je zit goed. Pure producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volkorengranen, zuivel, noten, ei, vlees en vette vis. Je kunt er vele gezonde soorten ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en dinertjes mee maken.

Dé duurzame oplossing voor overgewicht en gezondheid

Liever geen pakjes, zakjes, shakes en light producten die je om de tuin leiden. Maar wel eten, dat lekker en gezond voor je is. En die je goed leert toepassen binnen jouw energiebalans. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier!

puur piramide

Wil je meer lezen? Kijk dan ook hier:

Wat zeggen zij

Door Annette Wessels, BGN-gewichtsconsulent voor gezond afvallen of aankomen, zonder dieet, in Utrecht eo (Bunnik, Odijk, Werkhoven, omgeving Utrecht en Heuvelrug).